Sastanak Piquea i Shakire o skrbništvu nad djecom trajao čak 12 sati! Dogovorili su se

as

Otkako je u javnost procurila vijest da je došao kraj 12-godišnje ljubavne veze između Gerarda Piquea i Shakire, koji imaju dvojicu sinova Milana i Sashu, popularni nogometaš i pjevačica nikako nisu mogli pronaći zajednički jezik oko skrbništva.

Pique je želio da djeca ostanu živjeti u Barceloni, dok ih je Shakira željela odvesti u Miami. I tako je uslijedio niz sastanaka na kojima se pokušalo doći do rješenja. Četiri su bila bezuspješna, ali onaj peti urodio je plodom. Sastanak je održan u ponedjeljak, a trajao je maratonskih 12 sati.

El Periodico navodi da je Pique popustio pa će Milan i Sasha od početka 2023. godine živjeti sa Shakirom u Miamiju. Prethodno će Božić provesti u Barceloni s ocem. A Pique će ih na Floridi moći posjećivati kad god poželi. Nakon sastanka na kojem je postignut dogovor advokati dvaju timova izašli su pred medije i rekli: “Gotovo je, postignut je dogovor.”

“Želimo objaviti da smo potpisali dogovor koji garantira dobrobit naše djece te će biti ratificiran na sudu. Naš jedini cilj je pružiti djeci maksimalnu sigurnost i molimo da se poštuje naša privatnost. Cijenimo interes koji je pokazan i nadamo se da će naša djeca moći nastaviti svoje živote s potrebnom privatnošću u mirnom i sigurnom okruženju”, stoji u saopćenju Piquea i Shakire.

Podsjećamo, Pique i Shakira objavili su da se rastaju ranije ove godine. Ubrzo nakon toga Pique je uočen s Clarom Chiaom, svojom novom djevojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno.

Shakira je nedavno progovorila o razlazu s Piqueom. Taj trenutak nazvala jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda već i narušenog zdravlja njezinog oca.