Senzualna Georgina bez grudnjaka stala pred kameru i "treptajem oka" izvela čaroliju

,
Georgina Rodriguez se ne ustručava da objavljuje fotografije i snimke pikantnog sadržaja na kojim do izražaja dolaze njeni atributi. Nešto slično je uradila u septembru kada je mnoge ostavila bez daha.

Georgini nije strana pojava da u posljednje vrijeme vrlo često bira kombinacije bez grudnjaka zbog čega je odlučila i da izvede magiju sa odjevnim predmetima.

Partnerica je u prostroriju ušla i crnom kompletu, da bi i trenutku sjedanja na stolicu na njoj bila crvena haljina poslije čega se ona unijela u kameru.

Pažnju su svakako najviše privukli njene grudi, dok je dosta i onih kojim je za oko zapala ogrlica koja košta vrtoglavu cifru.

Riječ je o ogrlici koja je prozivod luksuzne draguljarnice Chopar, a prema procjenama vrijednost je nešto veća od milion eura.

Njenu objavu pogledajte OVDJE.

Ovakvi i slični snimci nisu nikakva novast za Georginu pošto je svjesna da promocijom odjeće, ali i svojih atributa zarađuje ogroman novac, posebno od objava na društvenim mrežama.

Inače, prema nekim procjenama otkako je ušla u vezu sa Ronaldom Georgina je uspjela steći bogatstvo od 10 miliona eura.

Italijanski list Look je ranije objavio cjenovnik za objave na društvenim mrežama ove španske influenserice. Svaka objava donese joj odličnu zaradu.

Za svaku objavu storyja Georgina naplati 12.000 eura, za objavu uobičajnog posta inkasira 60.000 eura, dok je prijenos uživo najskuplji.

Naime, za pet minuta livea na Instagramu Georgina uspije zaraditi 100.000 eura, što znači da joj svaki minut donosi 20.000 eura što je zaista vrtoglava cifra.

Podsjećanja radi, kada su upoznala sa Ronaldom, Georgina je radila u jednom butiku gdje joj je mjesečna plata bila 600 eura.

 

Foto: Screenshot: Instagram