Kolašinac: Sjajno je opet biti u dresu reprezentacije BiH, sve je još uvijek u igri

Reprezentativac BiH u nogometu Sead Kolašinac napisao je na društvenoj mreži Twitter da mu je drago zbog povratka u nacionalni tim i da je šteta što Zmajevi nisu osvojili sva tri boda protiv Grčke.

Bosna i Hercegovina je nakon pobjede protiv Armenije u prvom kolu rezultatom 2:1 remizirala s Grčkom u drugom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 2:2 te je tako osvojila četiri boda iz prva dva meča. 

Defanzivac Arsenala Sead Kolašinac nakon godinu dana vratio se u ekipu Roberta Prosinečkog i posebno zapažen je bio u prvom poluvremenu kada je u tandemu s Harisom Duljevićem bio stalna prijetnja grčkoj odbrani.

"Sjajno je vratiti se u dres reprezentacije BiH opet. Sinoć nismo uspjeli osvojiti sva tri boda nakon vrlo dobrog prvog poluvremena, ali sve je još uvijek u igri i idemo dalje", napisao je Kolašinac. 

Kolašinac se već danas vratio u London gdje se priključio saigračima iz Arsenala s kojima će u ponedjeljak igrati izuzetno važan meč protiv Newcastlea na Emiratesu, piše Klix.ba.