Slavlje Crvene Zvezde u Milanu

Košarkaši Crvene Zvezde priredili su večeras veliko iznenađenje u sklopu 12. kola Eurolige slavivši večeras u Milanu protiv Armanija rezultatom 77:67.

Beogradski tim definitivno je izašao iz krize budući da su vezali treću uzastopnu pobjedu u najjačem europskom klupskom natjecanju. Ova se desila tamo gdje se najmanje očekivalo jer Milano ove sezone igra odličnu košarku, prenosi Sportsport.

Od samog početka Zvezda je davala do znanja domaćinima da neće biti lak zalogaj pošto Beograđani ni u jednom momentu nisu dopuštali domaćem timu da razvije svoju prepoznatljivu tečnost u igri te sjajnom obranom neutralizirali najvažnije košarkaše Milana. Nakon što je prvi dio prošao u egalu, u drugom je Zvezda zaigrala bolje i u napadu te je ovaj susret sigurno privela kraju iako su domaći u par navrata uspjeli Zvezdinu prednost anulirati na samo -4. 

Fantastična utakmica Lorenza Browna koji je zabio 21 poen i imao 7 asistencija najzaslužnija je za ovu veliku pobjedu tima Dragana Šakote. Odličan je bio i Baron sa 17 poena. Domaći tim predvodio je jedini dvoznamenkasti košarkaš u njihovim redovima Chacho Rodriguez sa 14 poena.