Slovenački košarkaš se zbog atraktivne pjevačice vratio u Beograd i potpisao za FMP

.

Košarkaški klub FMP iz Beograda danas je predstavio novo pojačanje koje je privuklo dosta pažnje u srbijanskoj javnosti, a radi se o slovenačkom košarkašu Maticu Rebecu (28).

Matic Rebec je u FMP stigao iz slovenačke Cedevita Olimpije i u klub iz Železnika se vratio nakon pet godina, a svi su uvjereni da je motiv njegovog povratka u Beograd srbijanska pjevačica Teodora Džehverović (26).

Poznato je od ranije da je Rebec u vezi s ovom pjevačicom koja je bila čest gost na utakmicama Partizana, a Slovenac joj očito želi biti bliže.

Ranije su pjevačicu mediji u Srbiji povezivali s brojnim košarkašima, ali dugo nisu uspjevali odgonetnuti zbog koga ona dolazi na utakmice.

Na kraju se ispostavilo da je u pitanju veza s potpuno neočekivanim košarkašem Rebecom, koji je u vrijeme kad se ona pojavljivala u beogradskim dvoranama često gostovao sa Cedevita Olimpijom.

Matic i Teodora su svoju vezu već i javno obznanili jer su objavljivali fotografije s jahte na hrvatskom primorju, kao i iz Italije.

Slovenački košarkaš je u karijeri promijenio ogroman broj klubova, a osim za Cedevita Olimpiju i FMP nastupao je i za Kazmu, Agribertocchi, Chieti, Ravennu, Rouen, Rastu Vechtu, Cibonu, Gipuzkoa, Sixt Primorska, Krku, Rogašku i Enisey.