Spalleti je nakon uvreda od ljudi iz Juventusa još jednom pokazao kakav je gospodin

.
Govorili mu užasne stvari

 

Napoli je nakon pobjede protiv Juventusa praktično došao na korak od titule u Seriji A i samo je pitanje trenutka kada će sve biti zvanično.

Italijanski mediji prenijeli su informacije da je žestoko bilo u toku utakmice, ali i nakon utakmice sa brojnim uvredama.

Prednjačio je tu pomoćni trener Juventusa, Marco Landucci, koji je imao jako mnogo uvreda upućenih na adresu Spalletija.

Zanimljivo je, kažu italijanski mediji, da Spalleti nije htio odgovoriti niti na jednu od uvreda koje je jako dobro čuo.

 

 

"Vidno razočaran sudijskim odlukama, Marco Landucci, odlučio je da vrijeđa trenera Napolija Spalletija. Govorio mu je da je ćelano go**o, te da će mu pojesti srce. Spalleti je sve jako dobro čuo, ali nije htio da reaguje. Sve su zapisale sudije i prijavljeno je nadležnim organima", pišu mediji iz Italije.

Kada je riječ o utakmici prava uzbuđenja na ovom susretu viđena su tek u samom finišu utakmice.

Gotovo ništa veliki rivali nisu pokazali u 80 minuta meča, ali finiš je donio nevjerovatne scene.

Prvih 45 minuta nisu donijeli apsolutno ništa. Massimiliano Allegri je postavio svoj tim onako kako najbolje zna, čvrsto i žestoko, pa Napoli nije mogao napraviti previše u fazi napada.

Zabio je Juve u 90. minuti po ulasku Dušana Vlahovića. Ipak, ovog puta je opravdano poništen pogodak jer je Chiesi pobjegla lopta.

A onda u 93. minuti šok u Torinu. Giacomo Raspadori koristi šansu i postiže pogodak za pobjedu Napolija od 1:0.