Španac priznao: Teško mi je, volio bih da mogu da vidim svoju djecu

Pedro
Pedro Rodriguez je posljednjih dana česta tema u medijima. Prvo je nedavno sam Pedro potvrdio da će napustiti ekipu Chelseaja na kraju sezone, da bi sada otvorio dušu u razgovoru za zvaničnu stranicu Chelseaja.

Nekadašnji fudbaler Barcelone je priznao da mašta o odlasku, ali u Španiju. Istakao je da želi da bude sa svojom porodicom i da mu jako nedostaju njegova djeca.

- Teško je kada ne možete da vidite svoju djecu, roditelje, rođake, da ne budete sa njima u ovim teškim vremenima za sve nas. Ja sam u stalnom kontaktu sa svojima, pričamo i govorimo jedni drugima šta radimo u izolaciji i pokušavamo da budemo što bliži. Voljeli bi da smo zajedno, ali zbog bezbjednosnih mjera to nije moguće. Ostaću ovdje i pokušaćemo da prebrodimo ovo najbolje što možemo, rekao je Pedro i dodao:

- Razgovaram često sa Kepom i Alonsom. Zvao sam i Albu u Barcelonu. Često sam u kontaktu sa drugim igračima, da vidim kako podnose situaciju. Igračima koji su sami ovdje je najteže. Najviše pričam sa Azpilicuetom, pratimo vijesti i obavljamo treninge kod kuće, završio je Pedro.