Španski mediji: Modrić se dogovorio s Perezom, ostaje u Madridu

modric
Madridski sportski dnevnik AS objavio je da će Luka Modrić potpisati novi ugovor s Real Madridom.

 

Medij koji intenzivno prati sva zbivanja u Kraljevskom klubu i oko njega u četvrtak u jutarnjim satima donio je vijest da je Realova desetka finalizirala usmeni dogovor s predsjednikom kluba Florentinom Perezom.

“Luka Modrić moći će nastaviti ispisivati stranice slave u svom voljenom Real Madridu. Bilo je dosta neizvjesnosti o njegovoj budućnosti, ne toliko zbog njegova učinka, koji je neupitan, ili njegovih godina, jer fizičko mu je stanje izvanredno, nego zbog politike obnavljanja momčadi. No najvažniji je korak napravljen. Modrić je nedavno osobno razgovarao s predsjednikom Perezom kako bi mu prenio svoju prioritetnu želju, a to je da nastavi još jednu godinu na novom Santiago Bernabeuu i napusti klub u velikom stilu 2024. godine, s karijerom od 12 godina i više od 500 odigranih utakmica u bijelom dresu”, pišu Španjolci.

Navode kako je Perez pozdravio Modrićevu želju da prednost da Realu s obzirom na to da “zadarski genijalac na stolu ima sočnu i milijunsku ponudu iz arapskog nogometa”.

Španjolci također pišu da je Luka u dogovoru sa svojom obitelji zaključio da je bolje ostati u Madridu još godinu dana umjesto da prihvati neku od ponuda s drugih destinacija.

Podsjećaju da Modrića za mjesec i pol čeka Final Four Lige nacija, ali i da s Realom još nije rekao posljednju riječ u ovosezonskoj Ligi prvaka.