Sprema se i šesti odlazak iz Real Madrida ovog ljeta

n
Do sada je u ovom ljetnom prijelaznom roku Real Madrid napustilo ukupno pet fudbalera, a još je jedan na putu da napusti Kraljevski klub.

 

Nakon odlaska Karima Benzeme, Edena Hazarda, Marka Asensija, Mariana Dijaza i Jesusa Valleja, Real Madrid bi trebao da napusti još jedan igrač ovog ljeta.

Desni bek Alvaro Odriozola (27) više nije u planovima trenera Carla Ancelottija, pa je ovog ljeta dobio instrukciju da potraži drugi klub. 

Iako su sve naznake vodile ka povratku desnog beka u Real Sociedad, tim iz kojeg je 2018. godine stigao u Real Madrid za sumu od 32 miliona eura, Alvaro Odrizola je sada u iskušenju povratka u Seriju A.

U sezoni 2021/2022., Alvaro Odriozola je igrao na pozajmici u Fiorentini, a vidjet ćemo da li će se opet vratiti na "Čizmu".

Sada je Napoli zainteresovan za usluge Alvara Odrizole, a španski desni bek ne bi rekao ne prelasku u redove šampiona Italije, saopštava Mundo Deportivo.

Real Madrid će se potruditi da dobije obeštećenje, no postoji mAlvaro Odriozola prošle je sezone igrao na samo šest utakmica za Real Madrid.

Kraljevi za njega žele obeštećenje, ali postoji ogućnost i da ode besplatno jer u Madridu nemaju namjeru da ga zadrže.

Vidjet ćemo šta će na kraju biti od svega i da li će Odriozola otići u Napoli ili neki drugi klub, no jasno je da za njega budućnosti u Real Madridu nema.