Spremna ponuda od 10 miliona i to bez bonusa: BiH napokon dobija najskupljeg igrača ovog ljeta!

.
Iz dvije zemlje stižu različite informacije, međutim daleko od toga da je transfer saga koja traje sedmicama završena i vrlo lako bi se moglo desiti da BiH uskoro dobije svog najskupljeg igrača ovog ljeta.

 

Fenerbache ne odustaje od Radeta Krunića. U subotu ujutro stižu nove informacije o eventualnom transferu bh. reprezentativca u Tursku.

Predsjednik Fenerbahcea, Ali Koc, je odlučan da Fočaka dovede na Sukru Saracoglu stadiona i nema namjeru odustati. 

Turski mediji pišu da su popularni Kanarinci spremili ponudu čak od 10 miliona eura i to bez bonusa što je blizu zahtjeva Rossonera.

Milan za svog talismana želi 13 miliona eura, a Fenerbahce je na početnu ponudu spreman dodati i milion eura bonusa.

Koc se nada kako će uspjeti iskoristiti svoje odnose sa Milanom te dovesti igrača kojeg trener Ismail Kartal silno iščekuje.

Sa druge strane Stefano Pioli nastavlja ozbiljno da računa na Krunića pa mu je tako u prvom kolu Serije A protiv Bologne dao svih 90 minuta za igru.

Rossoneri u subotu navečer igraju protiv Torina, a najave iz Italije su takve da će bh. veznjak opet biti starter. 

U slučaju da pređe u Fenerbahce za 10 miliona eura Krunić će postati najskuplji bh. fudbaler u ovom prijelaznom roku.

Transfer pijaca u Turskoj je otvorena do 15. septembra što znači da Turci imaju sasvim dovoljno vremena da angažuju 29-godišnjak Zmaja.

Fener se ovog ljeta zaista odlično pojačao pošto su između ostalih stigli Edin Džeku, Dušan Tadić, Fred te Dominik Livaković.