Šta je rekao trener Zvijezde nakon današnje utakmice na Pecari?

Fudbaleri Zvijezde 09 porazženi su na stadionu Pecara od Širokog Brijega, a konačan rezultat glasio je 4:0. Poslije utakmice svoje viđenje susreta dao je i Adnan Zildžović.

“Prije svega bih želio čestitati svom kolegi Karačiću na pobjedi. Moja ekipa danas nije bila na nivou i nismo dorasli protivniku. Danas je viđena ogromna razlika u kvalitetu protivnika i čestitke kolegi, jer se Široki pokazao kao ozbiljna ekipa i za mene je  iznenađenje što se ne bore za ove prve tri-četiri pozicije”, kazao je Zildžović pa dodao:

“Nisam bezveze rekao da se nadam kako će Široki Brijeg ostvariti pobjedu. Međutim, Široki nas je demantovao. U prvih sedam minuta postigli su dva pogotka,  i bila je to potpuna dominacija na terenu. Pokazalo se i to da su oni trenutno kvalitetniji protivnik, jer se vidjelo da mi nismo bili ravnopravan protivnik. Moja ekipa izgledne prilike nije uspjela riješiti. Imamo još jednu utakmicu, pa onda prijelazni rok, pa Širokom Brijegu neće biti lako na proljeće kada dođe na naš teren”, kazao je Adnan Zildžović.