Šta mu se desilo? Conor McGregor se pred kamerom pojavio sav u ranama

.
Irska MMA zvijezda Conor McGregor još uvijek je daleko od povratka u oktagon, a dok svijet borilačkog sporta nestrpljivo čeka njegov povratak, Irac se bavi snimanjem filmova i u javnosti se pojavljuje sav u ranama.

 

Conor McGregor je prije godinu i po dana zadobio težak prelom noge u meču protiv Dustina Poiriera, ali je odavno već spreman za borbu.

Međutim, činjenica da je izašao iz USADA (Američka antidoping agencija) sistema testiranja znači da ga još barem pola godine nećemo vidjeti u oktagonu i to mu omogućava da završi snimanje filmova.

Conor se tako u javnosti pojavio sav u ranama kako bi jednom od fanova čestitao pobjednu na turniru i privukao je brutalne komentare ljubitelja MMA sporta.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Iako su rane lažne, napravljene za snimanje filma, MMA fanovi nisu bili nimalo obazrivi prema irskom borcu i komentari to dokazuju.

"Izgledaš kao da si upravo izašao iz nove borbe s Nateom", jedan je u nizu komentara upućenih McGregoru, a drugi MMA fan dodaje:

"Fanovi traže da se fokusiraš na novu borbu, a ne na snimanje filmova", jasna je poruka Conoru McGregoru.

A Conor već godinama nije dobio nijednog ozbiljnog borca. Početkom 2020. godine pobijedio je Donalda Cerronea, ali čuveni Cowboy je u posljednjim danima karijere bio topovsko meso za sve.

Posljednji ozbiljan rival kojeg je pobijedio bio je Eddie Alvarez 2016. godine kada je The Notorious postao dvostruki prvak UFC-a, a zatim je uslijedilo brukanje protiv Khabiba Nurmagomedova i dva poraza od Dustina Poirirera.

 

 

McGregor je u profesionalnoj MMA karijeri odradio ukupno 28 mečeva. Ostvario je 22 pobjede, 19 nokautom, a ima i šest poraza.

Foto - Screenshot