Šta se dešava s Kaneom? Trener tvrdi da ne zna, navijači misle da laže, počeli su i s uvredama

asd
Engleski reprezentativac Harry Kane nije bio jučer u sastavu Tottenhama, koji je i bez njega slavio protiv Manchester Cityja s 1:0.

S obzirom da Kane nije igrao protiv Cityja, to je potaknulo nagađanja da će zaista preći u redove tima s Etihada, s obzirom da ga već neko vrijeme pokušavaju dovesti i da nude Spursima čak 150 miliona eura.

Kane je frustriran nedostatkom klupskih ambicija i jasno je poručio da želi da ode u klub s kojim će se boriti za trofeje, a navodno je i prvi trening Tottenhama propustio upravo zbog toga kako bi pokazao da mu je u cilju transfer.

Na kraju se Englez vratio treningu u subotu, no radilo se o individualnom treningu, jer je napadač bio u izolaciji nakon povratka s odmora na Bahamima.

Očekivalo se da bude barem među rezervama jučer, ali se to nije dogodilo.
"Nastavlja s pripremama. Harry mora raditi, danas je trenirao i radit će dok ne bude spreman. Je li na stadionu? Trenirao je ujutro, ne znam njegove planove", rekao je prije utakmice trener Tottenhama, Nuno Espirito Santo.

Mnogi navijači i novinari ne vjeruju Santu, smatraju da je Kane na putu odlaska.

Navijači Tottenhama su razočarani u legendu, pa su mu pjevali tokom vodstva protiv Cityja i nakon pobjede: "Gledaš li ovo Harry?".

Iako je mnogo dao za Tottenham, kako to obično biva na kraju će ga proglasiti izdajicom ako na kraju potpiše za City, a sve su prilike da hoće.