Sve je jasno kao dan: Mbappe je konačno rekao istinu o odnosu sa Neymarom!

slika
Kylian Mbappe i Neymar su već neki period u centru pažnje zbog njihovog odnosa u dresu PSG-a. Svakodnevno se izvještava o njihovom odnosu, a glasnima u kraj je odlučio da stane francuski fudbaler.

Nakon što je PSG u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka izgubio od Bayerna sa 1:0, Mbappe je poručio da svi igrači trebaju da se odmore, paze šta jedu i dobro naspavaju u oči revanša.

Te riječi su protumačene kao otrovna strijelica prema Neymaru koji je noć kasnije otišao na turnir u pokeru, a zatim je i sa odabranim društvom završio u McDonaldsu.

Počelo se špekulisati kako Brazilac uopšte ne poštuje mlađeg saigrača, pa se sa velikim nestrpljenjem čekala utakmica protiv Lillea.

U ludom susretu PSG je nekako slavio sa 4:3, a među strijelcima su se našli Mbappe i Neymar koji je povrijedio zglob i na nosilima napustio teren.

"Vidio sam da ljudi pričaju o Neymaru i onom što se desilo. Nije to ništa protiv Neymara, to je ono što nam najmanje treba. To je bio savjet za sve", kazao je Mbappe.

"Kada smo svi spremni, protivnik se može zabrinuti. Nadam se da će se Neymar brzo vratiti jer je ključan igrač za nas".

Nakon te izjave Mbappe je otišao korak dalje te je putem društvenih mreža izrazio podršku Neymaru što sigurno ne bi bio slučaj da je između njih dvojice loš odnos.

Mbappe se od Svjetskog prvenstva počeo ponašati kao pravi lider, čini se da je prestao biti "hirovito derište" i da postepen postaje vođa PSG-a.

Inače, prgledi koje je radio Neymar govore da nema napuknuća kosti, već da se radi o istegnulu ligamenata. Naredni pregled je zakazan za dva dana.

Brazilac će sigurno propustiti meč protiv Marseillea za vikend, dok postoji mogućnost da bude spreman za revanš susret protiv Bayerna.