Terzić potvrdio: Crvena zvezda odbila fenomenalnu ponudu iz Saudijske Arabije

m
Ekipa Crvene zvezda bila je među prvima koja je osigurala nastup u grupnoj fazi Lige prvaka za narednu sezonu.

 

Sve to su jako ozbiljno shvatili u ovom klubu, te se počeli da spremaju ekipu za izazove u ovom takmičenju.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić otkrio je da je šampion Srbije odbio sjajnu ponudu za jednog svog fudbalera iz Saudijske Arabije.

"Uvijek je raskorak finansijskog i sportskog direktora. Jučer smo bili na sastanku jer smo dobili ponudu za našeg igrača od 30 godine od pet miliona eura.

Finansijski direktor kaže da je nevjerovatna greška ako prodamo igrača od 30 godina za pet miliona eura u Saidjsku Arabiju", rekao je Terzić.

"Sportski direktor kaže da nam je jako važana zbog Lige prvaka. Nećemo da remetimo atmosferu i da govorimo o kome se radi, ali odbili smo ponudu. Poslovno je loša odluka, ali svjesni smo dobre atmosfere i želimo da ove jeseni igramo grupnu fazu Lige prvaka i da dočekamo proljeće", rekao je Terzić.

Iako Terzić nije htio da otkrije ime fudbalera za kojeg je stigla ponuda, mediji iz Srbije tvrde da znaju o kome se radi.

Prema njihovim informacijama radi se o Mirku Ivaniću koji je jedan od glavnih nosilaca igre Crvene zvezde godinama unazad.

On ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. godine, ali je očito da ne žele tako lako da ga puste da ode iz kluba.

Rijetko koji klub sa ovih prostora bi odbio ovakvu ponudu, ali to najbolje pokazuje velike ambicije koje ima Crvena zvezda.