Thiago Silva otvorio dušu: Ne mogu prihvatiti da smo izgubili od Hrvatske

Thiago Silva
Thiago Silva se ne može pomiriti sa tim da je Brazil ispao u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Hrvatske. Kapiten reprezentacije Brazila na Instagramu je napisao dugu objavu o nastupu na turniru.

 

"Nemam pojma koliko sam puta razmišljao i pokušao napisati nešto o onome što smo doživjeli na Svjetskom prvenstvu. Još uvijek ne mogu prihvatiti ni razumjeti kako smo eliminirani. Prije svega zahvaljujem Bogu, svojoj porodici, supruzi, djeci, timu profesionalaca koji su svaki dan uz mene, treniraju i pomažu mi da živim i ostvarim san o daljnjem igranju na visokoj razini. Dječački san da postanem nogometaš te njegovo ostvarenje uvijek će mi donositi radost, a vjerujem da je tako i onima koji vole mene i ovo što radim. Uvijek igramo razmišljajući u pobjedi i naslovima, ali poraz je također dio fudbala. Srce mi krvari od intervjua nakon utakmice protiv Hrvatske, ali uvjeren sam da smo dostojanstveno odradili turnir. Svi mi, igrači i sručni štab. Možda nemam pravo dugo žaliti jer ni u najboljim snovima u djetinjstvu nisam mislio da ću doći do ovoga, igrati na četiri svjetska prvenstva i nositi i braniti najteži dres na svijetu. Ne mogu zamisliti veći ponos od ovoga. To jest i uvijek će biti moj najveći ponos. Također, hvala navijačima koji su bili tamo, kao i onima u Brazilu koji su nas cijelo vrijeme bodrili. Nastavite navijati i vjerovati u brazilsku reprezentaciju, koja ostaje u mojem srcu i ima više nego posebno mjesto u mojem životu", napisao je Silva.

Za defanzivca Chelseaja ovo je bilo posljednje Svjetsko prvenstvo i koji je za reprezentaciju odigrao 117 utakmica postigavši tri gola.