Turčin iz Širokog Brijega nakon teške povrede: Jedva sam čekao ovaj trenutak

Ekipa Širokog Brijega prve treninge odrađuje snježnim pokrivačem prekrivenim travnjacima u klupskom kampu ‘’Musa-Karačić’’.

Na početku zimskih priprema momčadi s Pecare nalazi se čak 31 nogometaš, kako javljaju sportske.ba .

Kako trener Goce Sedloski još uvijek nije doputovao iz Makedonije, treninge vode njegovi pomoćnici iz stručnog štaba.

Uz igrače koji su jesenas branili boje Širokog Brijega, u momčadi su i petorica novih igrača koji bi svojim kvalitetama trebali osnažiti momčad i doprinijeti boljim rezultatima u proljetnom dijelu prvenstva. To su Ivan Enin, Ante Hrkać, Zvonko Pamić, Mato Stanić i Borna Petrović. Uz juniore Mateja Perkovića, Domagoja Marušića i Branimira Višticu, trenirali su i Božo Vukoja, Luka Knežević i Toni Nikić, koji bi na proljeće kao posuđeni igrači trebali nastupati za GOŠK iz Gabele.

Nakon dugo vremena i neugodne povrede zgočnog zgloba koju je zaradio početkom augusta prošle godine s momčadi trenira i Tomislav Turčin, mladi krilni igrač koji je svojim odnosom prema ”plavo-bijelom” dresu poslije samo nekoliko utakmica pobrao simpatije navijača, prenosi “Bljesak.info”.

”Zadovljan sam nakon odrađenog prvog treninga s ekipom, zglob je odlično reagirao na sve napore. No, osjetim kako još treba raditi na njemu kako bi se sve vratilo u normalno stanje. Dugo sam čekao ovaj trenutak. Od septembra sam se pripremao za početak priprema. Nakon rehabilitacije u Rijeci, cijeli decembar sam trenirao normalno kao i prije loma zgloba”, kazao je Tomislav Turčin za službenu Facebook stranicu NK Široki Brijeg.

Ekipa koju vodi makedonski stručnjak Goce Sedloski nakon jesenske polusezone zauzima treće mjesto na ljestvici Premijer lige BiH s čak trinaest bodova manje od vodećeg Sarajeva. U nastavak sezone ulaze s ambicijom osvajanja mjesta koje vodi u Europu, a do istogo mogu doći i kroz prvenstvo i kroz kup takmičenje u kojem žele otići do kraja i podignuti pobjednički pehar.

”Svjestan sam očekivanja navijača, ali idem od treninga do treninga, od utakmice do utakmice. Vjerujem kako ćemo odraditi kvalitetne pripreme i dobro se uigrati za nastavak sezone te nastojati ostvariti najbolje što je u našoj moći”, dodao je mladi krilni igrač od kojeg navijači mnogo očekuje u proljetnom dijelu prvenstva.