U sjeni zvižduka i uvreda Messiju čelnici PSG-a postavili jasan ultimatum!

messi
Iako sezona još uvijek nije završena navijači PSG-a su već itekako razočarani zbog činjenice da ni ovaj put njihov klub neće osvojiti Ligu prvaka. Na najvećem udaru kritika nalazi se Lionel Messi dok se u sjeni svega toga donijela i najvažnija odluka.

 

Parižani su uložili ogroman novac u prethodnih desetak godina kako bi konačno osvojili Ligu prvaka, ali i pored činjenice da u svojim redovima imaju neke od najboljih igrača svijeta to nisu uspjeli ni ove sezone.

PSG se od Lige prvaka oprostio već u osmini finala porazom u dvomeču od Bayerna što je izazvalo žestoko nezadovoljstvo navijača kluba iz Pariza.

Iako je PSG u borbi za ostale trofeje u Francuskoj jasno je da to navijačima ovog kluba i nije od tolikog značaja kao Liga prvaka o kojoj sanjaju u ovom gradu već godinama.

Nakon novog ispadanja u Ligi prvaka na najvećem udaru kritika našao se Lionel Messi kojeg su navijači PSG-a žestoko izviždali u prethodne dvije utakmice na Parku prinčeva.

Mnogi smatraju da Messi zbog toga na ljeto sigurno neće produžiti ugovor i da će napustiti PSG, no kako stvari stoje kofere će izvijesno spakovati još jedan čovjek.

To je trener Christophe Galtier koji je doveden pred početak sezone kako bi PSG-u konačno donio trofej Lige prvaka, ali rezultati koje on ostvaruje su daleko od očekivanog.

Pored ispadanja iz Lige prvaka ekipi PSG-a ne ide najbolje ni u prvenstvu gdje imaju dva vezana poraza na svom terenu zbog čega se Galtierova stolica itekako trese.

Francuski mediji pišu da su čelnici PSG-a imali sastanak jučer i da je upravo Galtier bio glavna tema, te da su odlučili donijeti važnu odluku i postaviti ultimatum ovog treneru.

Naime, čelnici PSG-a jasno su poručili Galtieru da PSG mora slaviti u naredne dvije utakmice protiv Nice u gostima i na Parku prinčeva protiv Lensa, a ukoliko se to ne desi Galtier će dobiti otkaz i prije završetka sezone.

Galetier je ljetos preuzeo kormilo Parižana i potpisao je ugovor do ljeta 2024. godine, ali kako sada stvari stoje gotovo je sigurno da ga iduće sezone nećemo gledati na klupi ovog kluba.