UFC borkinja za prvu bračnu noć prevarila muža: "Vodio sam kćer na spavanje, dok mi žena..."

.
Tim Elliot ispričao detalje

 

Kad su se UFC borac i borkinja Tim Elliott i Gina Mazany zaručili 28. jula 2020., Elliott nije imao pojma da će Kevin Croom biti intimno upleten u njihovu vezu od samog početka.

Elliott tvrdi da su njegov prijatelj Croom i Mazany bili u vezi tokom Elliottova braka s Mazany, uključujući i njihovu bračnu noć.

Ovaj 36-godišnji Amerikanac je na Twitteru objavio fotografiju za koju je rekao da prikazuje Mazanyja kako čita vjenčane zavjete Elliottovoj kćeri, dok joj njen prijatelj drži mikrofon.

"Želite li vidjeti nešto odvratno? Ovo je moja 'supruga' koja čita zavjete mojoj kćeri na našoj 'bračnoj' noći”, napisao je uz fotografiju Elliott koji je rekao da više nije u braku s Mazany.

"Tip koji je držao mikrofon bio je moj 'prijatelj/saigrač', moja žena me iste noći prevarila s tim tipom! I imali su odnos tokom cijelog našeg 'braka'."

Elliottova kćer, Sterling, je iz njegovog prethodnog braka.

Elliott je na Twitteru tvrdio da je za prevaru saznao preko poruka koje je Mazany slala prijatelju što mu je na kraju sada već bivša supruga i priznala.

UFC borac je također naveo da se Mazany nije vratila s njim nakon vjenčanja zbog "prijatelja izvan države" dok je odveo svoju kćer kući na spavanje.

Mazany i Croom sada su zajedno, navodi Elliott, iako njih dvoje nisu komentarisali optužbe.

Mazany je u međuvremenu izbrisala svoj Instagram račun, ali postoji nekoliko objava bivšeg para koje su još uvijek aktivne na Elliottovom računu.

Elliott se u UFC-u nije borio još od UFC-a 272, kada je jednoglasnom odlukom sudija pobijedio Tagira Ulanbekova.

Sa druge strane Mazany i Croom su otpušteni od strane UFC-a nakon poraza u aprilu prošle godine i borili su se u sekundarnim promocijama kao što je BKFC.