fbpx Vatreni u pratnji borbenih aviona stigli u Hrvatsku, slijedi veliko slavlje

Vatreni u pratnji borbenih aviona stigli u Hrvatsku, slijedi veliko slavlje

Home

Vatreni u pratnji borbenih aviona stigli u Hrvatsku, slijedi veliko slavlje

Nogometna reprezentacije Hrvatske avionom je stigla iz Rusije u Hrvatsku, gdje ih čekaju brojni navijači.

Vatreni su fantastično odigrali na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, stigli su do finala, gdje su ipak poraženi od Francuske. Trikolori su bili bolji rezultatom 4:2 te su postali svjetski prvaci, ali se Hrvatska predstavila u odličnom svjetlu te je napravila najveći uspjej hrvatskog nogometa.

Ekipa Zlatka Dalića je nadmašila generaciju koja je predvođena Miroslavom Ćirom Blaževićem 1998. godine osvojila treće mjesto. Ovog puta je Vatrenim pripalo srebro.

U Zagrebu je sve spremno za doček nogometne reprezentacije, čiji je avion prvo letio iznad grada, također iznad Trga bana Jelačića, gdje ih čeka više od 100.000 navijača.

vatreni

Kada su ušli u zračni prostor Hrvatske, avion Vatrenih su počeli pratiti borbeni avioni. Navijači ih od jutros strpljivo čekaju na trgu uz muziku, pjesmu, zastave, šalove i baklje.

Avion su na pisti dočekali vatrogasni kamioni koji su aktivirali svoje vodene topove. Također, igrače su dočekale i mažoretkinje, a do aviona je pružen crveni tepih. Kada su izašli iz aviona, Vatreni su zajedno s grupom navijača pjevali himnu svoje zemlje, a potom su ušli u otvoreni autobus kojim će se uputiti na Trg bana Jelačića.

Topic
Objavio: Pon, 16/07/2018 - 15:37
Back to top