Velika petlja, ali još veći bezobrazluk: 'Običan' momak krenuo na čečensku zvijer, ubrzo se pokajao

.
Khamzat Chimaev je proteklog vikenda u Las Vegasu lagano sredio Kevina Hollanda u prvoj rundi.

 

Nevjerovatni Čečen brzo je završio Hollanda i njegovi nastupi djeluju zaista impresivno te je Khamzat postao strah i trepet za sve.

Ipak, iako Chimaev važi za 'zvijer' postoje oni koji imaju petlju da mu u lice kažu šta misle o njemu. Jedan takav momak pojavio se u Las Vegasu.

On je odlučio Chimaevu prigovoriti zbog pada na vagi uoči meča kojeg je trebao imati s Nateom Diazom. Khamzat se pojavio s četiri kilograma viška, meč je otkazan, a zatim je dogovoren duel s Hollandom.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Momak je mobitelom snimao Chimaeva i ekipu dok hodaju kroz jedan casino u Gradu grijeha, a zatim je povikao: "Nisi prošao vagu, nisu prošao vagu".

To se tipu iz Khamzatove pratnje nije dopalo i on je odlučio reagovati. Silom je izbio telefon iz ruku momka koji je provocirao i na taj način mu je saopštio da je postao nepoželjan.

Čovjek koji je reagovao je kickboxer Guram Kutateladze, prijatelj i član tima Khamzata Chimaeva. Njemu se nije dopalo to što vidi i on je odlučio reagovati.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Srećom, momak koji je provocirao nije prošao s težim povredama. S mobitelom je također sve u redu i on je snimak ubrzo i objavio.

Nakon svega bi bilo najbolje da ne radi ovakve stvari kada su u pitanju profesionalni borci. Pokazao je da ima petlju, ali mogao je bespotrebno dobiti batine.

Neko neće imati previše strpljenja prema njemu. Sad je 'stradao' samo mobitel, a drugi put bi mogao i on.