Veznjak Dinama se pobunio i zatražio transfer pa izbačen iz ekipe pred meč sezone

asd
Uoči revanš utakmice play-offa za ulazak u Ligu prvaka između Dinama i moldavskog Sheriffa, zagrebačke Modre zadesio je novi neočekivan problem. Riječ je o veznjaku Kristijanu Jakiću (24) koji je prema pisanju Indexa.hr izbačen iz ekipe.

Prvak Hrvatske ima ogromne probleme sa sastavljanjem tima zbog brojnih povreda i ne može računati na nekoliko bitnih igrača pred najvažniji meč sezone u kojem će pokušati napraviti čudo i nadoknaditi zaostatak od 3:0 iz prvog meča.

Dodatni problem izazvao je Jakić kojeg je trener Dinama Damir Krznar večer uoči utakmice izbacio iz ekipe i na njega više ne računa.

Index tvrdi da je razlog Jakićevo ponašanje, izazvano nezadovoljstvom u Dinamu, odnosno željom da napravi transfer u Eintracht Frankfurt, koji je za njega zainteresovan.

Nijemci su prvo željeli Majera, a nakon što je on sve dogovorio s Rennesom, zainteresirali su se za Jakića. Eintracht je navodno poslao zadovoljavajuću ponudu, no Dinamo ne želi ostati bez još jednog važnog igrača nakon što ode Lovro Majer, što je izazvalo nezadovoljstvo kod Jakića koji se pobunio.

Jakić nije bio na prekjučerašnjem treningu uoči utakmice odluke sa Sheriffom, a propustio je i jučerašnji zbog bolova u zglobu, a iako je problem s povredom stvaran, samovolja koju je pokazao naljutila je i njegove suigrače, ali i Damira Krznara, koji se odlučio na radikalan potez.

Jakić je u Dinamo stigao prošlog ljeta iz Lokomotive za 1.2 milona eura te je u 57 utakmica upisao tri gola i pet asistencija.

Utakmica Dinamo - Sheriff igra se večeras na Maksimiru s početkom u 21 sat.