Više neće trpiti njegov bezobrazluk: Neymar napravio skandal, klub odlučio kako će ga kazniti!

č
Brazilski fudbaler Neymar našao se na velikom udaru kritika zbog svađe koju je imao sa saigračima i sportskim direktorom PSG-a nakon što je ovaj klub za vikend poražen u gostima protiv Monaca sa 3:1. U klubu očito više nemaju strpljenja za njegove ispade i donijeli su jedinu logičnu odluku.

Parižani su još jednom razočarali svoje navijače jer su u gostima protiv Monaca poraženi sa 3:1, a nakon utakmice navijači su ih postrojili i jasno pokazali svoje nezadovoljstvo zbog rezultata u posljednje vrijeme.

PSG već sutra očekuje jedna od najvažnijih utakmica sezone jer igraju na Parku Prinčeva protiv Bayerna prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. To takmičenje je prioritet za PSG već sezonama i jasno je da protiv Bayerna nemaju pravo na kiks.

Međutim, utakmica protiv Bayerna dolazi u dosta lošem trenutku za Parižane. Ekipa ima dosta problema s povredama jer su Kylian Mbappe i Lionel Messi upitni za ovaj meč, ali to nisu jedini problemi.

Naime, dosta loša situacija je i što se tiče atmosfere u svlačionici koja je narušena nakon nekoliko loših rezultata, a u centru pažnje našao se Neymar.

Brazilac je nakon poraza od Monaca napravio pravi haos u svlačionici jer se svađao sa saigračima, a onda je došao i sportski direktor Luis Campos koji je cijeli tim kritikovao za lošu igru protiv Monaca, no i tu je Neymar napravio skandal.

Neymar nije htio da sluša kritike Camposa i počeo se svađati i s njim, te su ostali u svlačionici jedva smirili situaciju.

To nije prvi put da Brazilac pravi takav ispad i ranije je znao raditi slične stvari preko kojih su mu u klubu gledali kroz prste, ali čini se da su ovaj put i oni izgubli strpljenje i da im je dosta svega toga.

Le Parisien objavio je danas da su u PSG-u donijeli odluku da je najbolje da Neymar napusti klub jer unosi nepotreban nemir u ekipu. PSG će Neymara na ljeto staviti na transfer listu, a na kraju sezone će odlučiti po kojoj cijeli će ga zainteresovani klubovi moći kupiti.

Neymar je stigao u PSG kao ogromno pojačanje prije skoro šest godina iz Barcelone za rekordnih 222 miliona eura, te je trebao ovog klubu pomoći da osvoji Ligu prvaka, ali to se još uvijek nije desilo.

Brazilac ima problema i s komšijama koji više ne mogu da trpe njegovo bahato ponašanje i preglasnu muziku svake noći.