Vlahović bacio dres dječaku na tribini, a onda u potpunosti izgubio živce i "pukao"

.
Spriječio bezobrazluk starijeg navijača

 

Juventus je u nedjelju uz dosta muke na svom terenu osvojio samo bod u okršaju protiv Bologne (1:1) i to zahvaljujući golu Dušana Vlahovića. Upravo je srbijanski napadač bio u centru pažnje nakon utakmice jer je došlo do verbalnog sukoba s jednim od navijača Stare dame koji je pokušao uzeti Vlahovićev dres iako nije bio namijenjen njemu.

Bologna je odigrala sjajnu utakmicu u Torinu na kojoj je povela u 24. minuti golom Fergusona, a Juventus je do izjednačenja došao tek deset minuta prije kraja i to zahvaljujući majstoriji Vlahovića.

Srbijanski napadač je nakon centaršuta Juniora zabio sjajan gol glavom za 1:1 čime je Juventus izbjegao poraz na svom terenu i uspio je barem da osvoji bod.

Nakon utakmice upravo je Vlahović bio u centru pažnje javnosti jer je imao verbalni okršaj s jedinim od navijača Juventusa koji je pokušao da uzme dres srbijanskog napadača, ali on to nije dopustio.

Naime, Vlahović je nakon utakmice otišao do tribine iza jednog od golova jer je u toku meča tu vidio jednog od mlađih navijača koji je želio da dobije njegov dres, te je srbijanski napadač to odlučio da ispuni.

Vlahović je skinuo dres i bacio ga prema tom dječaku, ali jedan stariji navijač je to pokušao da iskoristi i uzeo je dres i krenuo ka izlazu dok ga je ljutiti Vlahović dozivao.

Reprezentativac Srbije bio je vidno ljut što je navijač Juventusa na takav način pokušao dječaku da ukrade dres i nije odustajao dok ga nisu zaustavili i natjerali da na kraju taj dres vrati onome kome pripada.

Vlahović je pored toga skinuo i svoj šorc i dao ga istom dječaku što je oduševilo navijače Juventusa.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

To je bio šou i za ženski dio publike kada je Vlahović počeo da se skida, a navijačice Stare dame nisu krile oduševljenje zbog toga i jasno i glasno su dobacivale napadaču Juventusa koliko su oduševljenje njegovim izgledom.

Iako se ovog ljeta uveliko špekulisalo o Vlahovićem odlasku iz Juventusa sada je čini se jasno da će mladi napadač ostati u Torinu i ove sezone. Na dvije odigrane utakmice u Seriji A već je uspio da postigne dva gola i upiše jednu asistenciju.