Vlahović zaustavio Zidanea i zamolio ga za fotografiju, a na licu Srbina svi su vidjeli istu stvar

.
Porodica Agnelli sinoć je u Torinu organizovala revijalnu utakmicu na kojoj su se pojavile mnoge fudbalske zvijezde koje su nekada u svojim karijerama igrale u dresu Juvetnusa. Na ovom spektaklu bio je i Dušan Vlahović koji je imao priliku da gleda neke od heroja iz djetinjstva i fotografisao se s njima, a na licu srbijanskog napadača svi su primijetili istu stvar.

 

Sinoćnji spektakl na Allianz stadionu u Torinu organizovan je povodom 100. godišnjice upravljanja Juventusom porodice Agnelli, a u italijanskom velikanu potrudili su se da naprave noć za pamćenje.

Mnoge nekadašnje zvijezde Juventusa uveličale su ovaj događaj, a tu se prvenstveno izdvajaju Zinedine Zidane, Alessandro Del Piero, Edgar Davids, Mario Mandžukić i mnogi drugi.

Naravno, najviše pažnje privukao je Zidane kojeg preko 20 godina nismo vidjeli u dresu Stare dame nakon što je na ljeto 2001. godine za tada rekordnih 78 miliona eura iz Juventusa otišao u Real Madrid.

Dolazak Zidanea obradovao je navijače Juventusa, ali i trenutne igrače ovog kluba koji su također bili na tribinama kako bi pratili ovaj spektakl.

Tu se posebno izdvaja Dušan Vlahović koji je pratio sinoćnju utakmicu, a nakon toga krenuo je u akciju jer nije mogao propustiti činjenicu da su tu pojedini heroji iz djetinjstva i da taj trenutak mora biti zabilježen.

Srbijanski napadač prvo je prišao Del Pieru s kojim se pozdravio i kratko popričao, a zatim i fotografisao.

No, glavni cilj bio je da dobije fotografiju sa Zidaneom u čemu je i uspio. Vlahović je došao do Francuza koji mu je izašao u susret i fotografisao se s njim, no mnogi koji su vidjeli video i fotografiju su primijetili istu stvar.

Iako je i Vlahović sam velika zvijezda i igrač Juventusa on se zacrvenio pred velikim Zidaneom što najbolje pokazuje o kakvoj fudbalskoj legendi je riječ.

Vlahović je objavio te fotografije na Instagramu na kojima izgledao kao malo dijete kojem je velika želja ostvarena, a fotografije sa Zidaneom i Del Pierom to sigurno jesu bez obzira što je i Srbin trenutno dobro poznato ime u svijetu fudbala.