Vlahoviću skandirali da je ciganin i užasno ga vrijeđali, on čekao kraj meča i brutalno se osvetio!

.
Nije mogao da se suzdrži

 

Juventus je sinoć u derbiju 11. kola Serije A kao gost pobijedio Fiorentinu s minimalnih 1:0, a u centru pažnje našao se Dušan Vlahović koji se vratio na stadion gdje je nekada igrao i dočekan je užasnim uvredama s tribina. No, ni Srbin na kraju nije ostao dužan navijačima nekadašnjeg kluba.

Stara dama je uspjela da dođe do tri boda na Artemio Franchiju u Firenci pobjedom s 1:0, a junak gostiju iz Torina bio je Fabio Miretti koji je u desetoj minuti postigao jedini pogodak na ovoj utakmici.

Međutim, glavna tema italijanske javnosti nakon utakmice je Dušan Vlahović koji je upravo iz Fiorentine prije skoro dvije godine stigao u Juve za čak 80 miliona eura.

Navijači kluba iz Firence sigurno nikada neće oprostiti Vlahoviću odlazak u redove ljutog rivala, a to se vidjelo i sinoć jer su srbijanskog napadača dočekali zvižducima i užasnim uvredama koje su se čule s tribina.

"Dušana cigane", orilo se Artemio Franchijem kada se Vlahović ponavio na terenu pred zagrijavanje, ali i u 68. minuti kada je ušao na teren umjesto Keana.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Vlahović je sve to s osmijehom slušao i nije reagovao, ali kada je utakmica završena napadač Juventusa više nije mogao da se suzdrži.

Navijači Fiorentine su ga i dalje vrijeđali, ali ovaj put Vlahović je uzvratio na njima najbolniji način što očito nisu očekivali, te je izazvao još veći revolt s tribina.

"Idući put nas pobijedite", govorio je Vlahović navijačima Fiorentine koji su ga vrijeđali i zviždali mu dok je sa saigračima išao ka tribini gdje su bili smješteni navijači Juventusa.Vlahovića su snimali dok je imao verbalni okršaj s navijačima nekadašnjeg kluba, a ovaj video ubrzo je postao glavna tema na društvenim mrežama.

Srbijanskom napadaču transfer u Juventus nikada neće oprostiti, a sada je dodatno navukao gnjev. No, Vlahović nije zaslužio takve užasne provokacije i uvrede zbog kojih će klub iz Firence biti sigurno kažnjen.