Zet slavnog napadača poslao poruku ofanzivcu: Ti si đavo, poslao si policiju da pretuče moju ženu

sport
Zet slavnog napadača Napolija Victora Osimhena Osita Okolo optužio je nigerijskog ofanzivca da je poslao policiju da pretuče njegovu suprugu.

 

Okolo je na Twitteru optužio uzdanicu aktuelnog prvaka Italije za zlostavljanje vlastite sestre, a njegove supruge, a sve zbog bizarnog razloga.

Raskol između njih dvojice je počeo zbog neriješenih finansijskih računa koji su povezani sa prelaskom nigerijskog napadača iz Lillea u Napoli za što Okolo potražuje 400.000 dolara od Osimhena.

"Ti si đavo Victore Osimhenu. Sve što sam tražio jeste da mi platiš proviziju koju sam zaslužio. Umjesto toga, poslao si policiju da pretuče i zlostavlja moju ženu, a tvoju sestru koja je završila gola na nigerijskim ulicama. Platićeš za ovo", napisao je Okolo na Twitteru.

Također je podijelio videoprilog u kojem navodi da je zabilježio trenutak kada policija dolazi u njegov dom i zlostavlja njegovu suprugu.

Inače, Osimhen je i pored ovih problema u veoma dobroj golgeterskoj formi, postigao je šest golova uz asistenciju u deset odigranih utakmica.

Za reprezentaciju Nigerije je ovaj 24-godišnjak postigao 20 golova u 27 odigranih utakmica.

Foto: EPA

 

VIDEO

VIDEO