AS: Zidane i Ramos u sukobu zbog Modrića

Iza Reala je promašena sezona, a kako se već mjesecima najavljuje, Kraljevski klub će na ljeto odraditi ozbiljno provjetravanje svlačionice i u sljedeću sezonu ući sa znatno izmijenjenim igračkim kadrom.

Jučer je madridski AS objavio da je Zidane već otpisao petoricu igrača, a na toj listi se nalaze Gareth Bale, Marcos Llorente, Mariano Diaz, Toni Kroos i Dani Ceballos. Također, veliki Francuz otkrio je kako tu nije kraj odlascima i da će još neka imena sigurno napustiti Bernabeu već ovog ljeta.

AS danas prenosi reakciju kapetana Sergija Ramosa nakon što je vidio popis igrača na koje Zidane ne računa. Ramos je navodno odmah zatražio hitan sastanak s predsjednikom Perezom i Zidaneom te im je rekao da želi proširiti broj otpisanih, prenosi Index.hr.

Prema pisanju AS-a, Ramos bi spomenutim igračima pridružio Casemira, Raphaela Varanea i Marcela. Za Casemira je rekao kako nije kapacitet za Kraljevski klub, Francuzu je predbacio da se već dulje ne vidi u momčadi Reala te da je to svima jasno dao do znanja, a za Marcela tvrdi da je mislima u Juventusu kod svog prijatelja Ronalda.

AS na kraju donosi jednu veliku dilemu – Luka Modrić ili Toni Kroos? Zidane bi navodno želio prodati Modrića s obzirom na to da je četiri godine stariji od Nijemca, ali Ramos, inače veliki prijatelj hrvatskog kapetana, radije bi prodao Kroosa. Kako prenosi AS, Ramos je Zidaneu i Perezu rekao da Modrić u nogama ima barem još dvije vrhunske sezone.

Što se tiče dolazaka na Bernabeu, trenutačno se o tome uglavnom samo nagađa, ali Sergio Ramos zna i koga bi želio vidjeti u novom Realu. Prije svih to su Kylian Mbappe i Eden Hazard te Christian Eriksen. Također, zalaže se i za dolazak Davida Alabe i Matthijsa de Lighta.