Šveđani, jeste sigurni da ga ne trebate? Zlatan opet briljirao s dva prekrasna gola!

Legendarni napadač bio je dvostruki strijelac u derbiju sa San Joseom, ali bilo je to dovoljno samo za bod protiv posljednjeplasirane momčadi Zapada

Dugo je trajala trakavica oko toga hoće li Zlatan Ibrahimović zaigrati za Švedsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Na kraju nije, a on se trudi pokazati svojim zemljacima kakvog su se oružja odrekli dok on zabija na drugom kraju planeta.

U remiju 3:3 njegova Los Angeles Galaxyja sa San Jose Earthquakesima, švedski je napadač postigao dva prekrasna pogotka. Prvi, nama ujedno i ljepši, već u prvoj minuti utakmice. Praktički dok komentator još nije stigao pročitati ni početne postave.

Drugi je zabio u 25. minuti iz slobodnog udarca s nekih 25 metara, ali iako je tim golom donio Galaxyju prednost 3:1, on i suigrači nisu to uspjeli sačuvati.

Kiks je to Ibrahimovića i društva jer su propustili pobijediti posljednjeg na Zapadu i upasti u krug playoff sastava. Trenutačno su osmi sa 21 bodom u 16 utakmica i dva su boda udaljeni od zone doigravanja.

S druge strane, Švedskoj ide sasvim dobro i bez Ibre. Izborili su osminu finala SP-a kao prvi u skupini s Njemačkom i Meksikom. U utorak igraju sa Švicarcima za četvrtfinale.