Znamo da želi u Real, ali Hazard definitivno pretjeruje

Eden Hazard je miliona puta ponovio kako ima veliku želju da obuče dres madridskog Reala.

To bi se ovog ljeta moglo konačno i desiti. Belgijanac je pristao da dođe u Madrid i preostalo je samo da se klubovi dogovore oko cijene.

Hazard je poprilično uporan kada je riječ o prelasku u Real Madrid i ponovo je odlučio da ponovi kako mu je trener Kraljeva Zinedine Zidane idol.

"Od malena mi je Zinedine Zidane idol. Uvijek je bilo Zidane, Zidane, Zidane. Utakmice reprezentacije Francuske sam gledao više nego Belgije zbog njega", rekao je Hazard za RMC radio, prenosi sportsport.ba.

Hazard: Nisam igrač Reala, ali kao navijač...

Belgijski reprezentativac Eden Hazard je po ko zna koji put komentarisao glasine o prelasku u Real Madrid.

Zvijezda Chelseaja 'nema mira' od povratka Zinedinea Zidanea na klupu Real Madrida. Ponovo se Hazard spominje kao ljetno pojačanje Kraljeva, ali Belgijanac uporno odbija da to potvrdi.

 

"Nisam igrač Real Madrida, ali kao navijač Zidanea, bio sam jako sretan što se vratio jer fudbal ga treba", rekao je Hazard RMC Sportu.

"To je dobro za sve navijače Reala i za sve ljubitelje fudbala. Doduše, neki neće biti oduševljeni, Real lakše pobjeđuje sa Zidaneom", dodao je.

"Moja budućnost nije nešto o čemu želim da razgovaram sada", dodao je Hazard.

"Postoje glasine, ali ja imam još da igram u Chelseaju. Biće super ako osvojimo Evropsku ligu i kvalifikujemo se u Ligu prvaka naredne sezone", zaključio je.