Zrinjski danas u zaostalom susretu prvog kola Premijer lige dočekuje Posušje

sport
Danas će na stadionu Pod Bijelim brijegom u zaostalom susretu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Zrinjski dočekati Posušje.

 

Zrinjski je zbog obaveza u Evropi, a potom i viroze u ekipi odgodio čak četiri utakmice, te je za sada nakon šestog kola ima samo dva odigrana duela.

Danas će igrati zaostali susret prvog kola protiv Posušja, a u redovima prvaka BiH pobjedu nameću kao imperativ.

"Od utakmice očekujem da pružimo dobru igru i damo svoj maksimum. Naravno da je uvijek ambicija pobijediti. Čeka nas zahtjevna utakmica i protivnik, koji nije ni približno isti kada govorimo o kvaliteti u odnosu na prošlu godinu. Dosta su se pojačali. Neće nas čekati nimalo lagan zadatak, ali mi smo spremni na taj izazov", rekao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić koji danas neće moći računati na Jakovljevića zbog povrede te, Bilbiju i Sabljića zbog obaveza u reprezentacijama.

I Posušje će biti oslabljeno, no trener Branko Karačić se nada dobroj izvedbi svoje ekipe.

"Idemo najboljoj ekipi u BiH, koja ima veliki kontinuitet. Jako mi je drago vratiti se Pod Bijeli brijeg, gdje sam napravio zapažene rezultate i uspio razveseliti Mostar. Dolazimo dosta oslabljeni, ali nećemo se predati i borit ćemo se jako za naš grb i naše navijače", poručio je Karačić.

Ovo će biti prva od dvije utakmice ove sedmice za obje ekipe. Zrinjski će već u subotu gostovati kod Sarajeva, dok će Posušje dan kasnije gostovati kod Borca.

Susret Zrinjski - Posušje igra se danas na stadionu Pod Bijelim brijegom s početkom u 18:30 sati uz direktan prijenos na kanalu Arena Sport.

Foto: HŠK Zrinjski