Zvijer i mašina kakva se ne viđa često: Svaka čast momcima koji prihvate borbu sa njim

MMA
Reug Reug izgleda brutalno Senegalski hrvač Oumar Kane, poznatiji kao Reug Reug, uspješno gradi MMA karijeru.

Čovjek koji je postao popularan širom svijeta nakon nastupa u senegalskom hrvanju, gdje je nepobjediv za sve, a ubrzo su mu počeli stizati pozivi za MMA.

Prihvatio je Reug Reug poziv One Championshipa i za sada u ovoj organizaciji radi odličan posao i nezaustavljiv je za svoje rivale.

 

Senegalac je u dosadašnjem dijelu karijere upisao tri pobjede. Završio je Sofianea Boukichoua, Alaina Ngalanija i Patricka Schmida, a ubrzo mu stiže možda i najveći izazov za sada.

Pred njim je novi nastup već 28. aprila. Protivnik mu je također neporaženi Bjelorus Kiril Grishenko (3-0), ali nema dileme da će Reug Reug jurnuti po još jednu pobjedu.

 

Ono što je vidljivo je da Reug Reug ne prestaje sa treninzima. Snimci sa Instagrama pokazuju da silno želi uspjeti i pripreme za nove akcije su zaista žestoke.

Treba istaći da je Kane za sada odlučio da zapostavi hrvačku karijeru u Senegalu, gdje je bio apsolutna zvijezda.

Niko ga prethodnih godina nije uspio pobijediti. Stekao je veliku slavu, ali je donio odluku da se potpuno posveti MMA sportu.

Za sada mu to ide veoma dobro. U Aziji je također postao velika zvijezda i nema dileme da ćemo o njemu još dosta čuti u budućnosti.