Zvijezda Chelseaja objavila snimak s nadzorne kamere: "Nikada nećete moći mirno da živite"

asd
Četvorica lopova organizovano su pljačkala kuću Reecea Jamesa dok je on igrao meč Lige prvaka.

James je bio na terenu Stamford Bridgea u utorak navečer u dresu Chelseaja protiv Zenita (1:0), ni ne slutivši šta mu se dešava kod kuće.

Lopovi su provalili u njegovu kuću i ukrali sef. Engleski reprezrentativac je prijavio incident i potom objavio video zapis krađe koje su snimile sigurnosne kamere. Na istom se vide kako lopovi ulaze, probijaju automatska vrata i vuku sef kojeg potom utovaraju u automobil.

"Uvečer 14. septembra 2021. godine, dok sam igrao u Ligi prvaka, grupa kukavičkih lopova provalila mi je u kuću. Uspjeli su mi oduzeti teški sef u kojem se nalaze neki moji osobni predmeti. Nemam nakita u kući, pa su sve što je bilo u sefu bile moje medalje: ona Lige prvaka, Superkupa i drugo mjesto na Euru 2020. Ove medalje s Chelsejaem i Engleskom čast sukoja mi se nikada ne može oduzeti čak i ako nemam medalje kod sebe. Međutim, obraćam se svim navijačima Chelseaja i Engleske da mi pomognu identificirati i osuditi te zlotvore koji nikada neće moći mirno živjeti dok se dokazi protiv njih budu tražili. Policija, moji agenti i Chelsea (i mnogi drugi) su mi bliski i imamo čvrste naznake ko su krivci. Sve smo im bliže. Srećom da tokom krađe niko nije bio kod kuće, ali želim vas obavijestiti da su svi dobro i na sigurnom. Nadam se da ćemo zajedno istjerati pravdu", poručio je James.

Pogledajte VIDEO