2-godišnja djevojčica provela više od 24 sata s mrtvom majkom: Isključen nasilni zločin

x

Gornjoaustrijska policija jučer je izvijestila o smrti 38-godišnje žene koja je umrla u zasad nerazjašnjenim okolnostima. Policiju je pozvala prijateljica žene nakon što joj je došla u posjetu. Prijateljica je kucala na vrata stana u Ried im Innkreisu u Gornjoj Austriji, no nitko nije otvarao. U stanu je čula dvogodišnje dijete te je zato pozvala policiju i vatrogasce. Policija je potvrdila da se nasilni zločin može isključiti.

Po dolasku na lice mjesta, stan su otvorili vatrogasci. U stanu je pronađena preminula 38-godišnja žena koja je prema mišljenju stručnjaka bila mrtva više od 24 sata. U stanu je pronađena i njena dvogodišnja kći za koja je prevezena u bolnicu zbog moguće iscrpljenosti. Djevojčica je bila uznemirena, a o njoj sada brine rodbina.

Novi detalji – djevojčica sama pila vodu

Prema novim informacijama policije, djevojčica je sama gurnula naslonjač do slavine s vodom te je tako pila vodu. Prema riječima žene koja je došla na adresu, djevojčica je došla do vrata i samo ponavljala “ja, ja, ja”. Nakon toga, prijateljica preminule majke pozvala je vatrogasce i policiju.

Djevojčica će za sada ostati s rodbinom. Otac malene djevojčice živi u Linzu, ali majka se odvojila od njega odmah po rođenju djevojčice. Nije jasno hoće li se prijaviti za skrbništvo.