21-godišnjakinja imala odnos s dječakom, otkrila kako je poklekla

U selu Jabučje, u blizini Lajkovca u Srbiji, jedna je 21-godišnjakinja, Nataša D., više puta imala seksualne odnose s 14-godišnjim dječakom.

Nakon što se sve otkrilo otac je protiv nje podnio kaznenu prijavu zbog, navodnog, seksualnog nasilja nad njegovim sinom. Nataša sve to negira i tvrdi da ju je 14-godišnjak zaveo, piše Kurir.

Nataša, kojoj prijeti zatvor ako se dokaže krivica za seksualno nasilje, tvrdi da nije kriva i da ju je dječak “zaveo, pa je ona poklekla i dala mu”.

“Ona me u početku pipkala po preponama, gurala mi ruke u džepove. Kasnije je htjela više, pa sam joj se prepustio… Obično smo to radili iza njezine kuće. Bilo mi je lijepo”, rekao je dječak koji tvrdi da su imali odnos svaka tri ili četiri dana kod nje i vani.

“Posljednji put, bilo je neko slavlje kod njih i ja sam ostao s Natašom u sobi. Ležali smo na krevetu, kada je ona skočila i viknula: “Evo ide ti majka!”, a onda je pobjegla. ada je moja majka saznala za nas”, rekao je dječak.

Otac dječaka Nenad, ispričao je kako je saznao za odnos kada ih je njegova supruga Branka slučajno zatekla u odnosu.

“Šokirao sam se kad sam saznao za to… Nataša je zrela žena, ima već dvoje djece i dva braka iza sebe. Šta je ona tražila s mojim sinom?!”, požalio se otac dječaka, izrazivši strah da mu sin nakon svega neće imati psihičke traume.

“Prestao je ići u školu, slabo i jede… Ona je njega uništila. Kad je majka otkrila što se događa prvo nismo znali ni što da radimo od sramote, a onda sam odlučio sve prijaviti policiji. Najviše sam pobjesnio jer je Nataša nagovarala mog sina da pobjegnu u grad i da žive zajedno”, rekao je Nenad.

Nataša se brani tvrdeći da je dječak nju zaveo, da joj se prvi počeo nabacivati i da je poklekla. Kaže da ga nije silovala.

“On me je muvao! Želio je odnos, nagovarao me, zaveo, i ja sam poklekla i dala mu. Napravio je to svojom voljom, nisam ga silovala! I bilo je samo jednom ili dvaput, ne toliko često”, tvrdi Nataša.