28-godišnji muškarac pao s balkona restorana te umro na licu mjesta

policija
Drama u Tirolu! Muškarac je pao s balkona bara u Ried im Zillertalu i poginuo. Za njega je svaka pomoć stigla prekasno.

 

Stravična nesreća dogodila se u subotu navečer u Kaltenbachu! 28-godišnji zaposlenik jednog restorana na dolinskoj stanici skijališta Hochzillertal očito je pao s balkona kuće na prvom katu – mladić je smrtno stradao.

Prema prvim informacijama, 28-godišnjak je u petak navečer bio gost jednog lokala. Mladić je napustio restoran malo prije 23 sata, ali ne kroz normalna ulazna vrata, nego kroz jedan od sporednih izlaza.

Nijemac je koristio stražnji ili izlaz za zaposlenike, koji se prema “ORF Tirolu” nalazi na prvom katu i vodi na balkon. Što se dalje dogodilo još je potpuno nejasno i predmet je istrage koja je u tijeku. 28-godišnjak je navodno pao s balkona restorana.

Ubrzo kasnije dvije žene u prolazu otkrile su mladog Nijemca kako beživotno leži na zemlji, prenosi ORF. Njih dvije nisu dvojile ni sekunde i odmah su započele s mjerama reanimacije. Ujedno su alarmirali i hitnu pomoć.

Liječnik Hitne pomoći brzo je stigao na lice mjesta i nastavio s reanimacijom, ali nije uspio spasiti život 28-godišnjaka. 28-godišnjak je preminuo na mjestu nesreće. Policija trenutno pretpostavlja da je riječ o nesretnom slučaju, a ne o krivnji treće strane.

No, tačne okolnosti tek treba razjasniti. Naređena je obdukcija.