60-godišnjakinja otkrila tajne prehrane i fitnessa kojima duguje mladolik izgled

YAZEMEENAH

YAZEMEENAH Rossi zahvaljujući zavidnoj figuri s napunjenih 60 radi punom parom. Model je za brojne reklamne kampanje modnih kuća, a danas je traženija nego s 28, kad je započela karijeru. 

Upitana u čemu je tajna mladolikog izgleda, Rossi odgovara: "U uravnoteženoj i discipliniranoj prehrani."

"Ne slijedim frustrirajuće dijete, ne jedem prerađenu, smrznutu i nemasnu hranu, kao ni gotove varijante koje se samo zagrijavaju u mikrovalnoj pećnici. Većinu vremena jedem organsku hranu i svaki dan je kuham svježu. Na mom jelovniku većinom se nalaze povrće, voće, orašasti plodovi i meso", nabraja. 

Rossi živi u Malibuu, a kad je imala samo 12 godina, njezina kosa je počela sijedjeti. Nije dopustila da joj to bude prepreka. Eksperimentirala je i s veganstvom, ali je shvatila da to nije za nju.

"Uvijek sam živjela više-manje zdravo. S godinama naučiš što je za tebe dobro, a što nije. Sreća vas čini sjajnima, a ne samo hrana koju unosite u tijelo", dodaje. 

60-godišnjakinja također svakodnevno vježba. 

"Više od 30 godina vježbam jogu, svaki dan barem 30 minuta, a najviše sat vremena. Uz to volim šetnje u trajanju od 15 do 45 minuta. Ljeti hodam po plažama, a kroz cijelu godinu planinarim", zaključuje majka dvoje djece.