Ćiro: Ako ga vidim da nije blijed pred utakmicu, ne može igrati

"Ja bih zamolio opet one najvažnije, to je publika, da daju malo strpljenja Prosinečkom. Ja znam koji je on znalac, kako ima izuzetan afinitet za nogometne finese", kazao je slavni Miroslav "Ćiro" Blažević.

Vezana vijest: Ključno pitanje za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Ćiro je kazao da moli publiku za malo strpljenja kada je u pitanju Prosinečki kao selektor.

"Ja bih zamolio opet one najvažnije, to je publika, da daju malo strpljenja Prosinečkom. Ja znam koji je on znalac, kako ima izuzetan afinitet za nogometne finese, ali sve je to važno, ali ima i najvažnije. Jesmo li u ratničkom duhu da idemo jedan za sve, svi za jednoga? Da nadmašimo svoje kapacitete", kazao je Blažević u Pressingu i pojasnio je kako se stvara "ratnička klima".

"Ja kad ga vidim da nije ni blijed pred utakmicu, ne može igrati. Ja sam zelen, a on nije ni blijed. Pa sine, ne možeš ti, ti ne doživljavaš to na pravi način. Ti si u privilegiji da afirmiraš svoju domovinu, igraj za svoju domovinu. I ti nisi blijed, jer si nonšalantan? E ta klima je neophodna", smatra Blažević i ističe:

"Kvalifikacije su rat. Istina, viteški, ali rat. To je toliko borbi i na kraju se mrtvi broje. Ne možeš ti ići u rat sa kolačima".