Aleksandar Vučić: Mnogo je važna stvar da narod vidi zašto sam peder (VIDEO)

Odlučio je reagirati.

Partizan je nadigrao aktualnog prvaka Srbije, Crvenu zvezdu s 2:0 ovoga vikenda u prvom ovosezonskom vječnom derbiju. Odmah nakon utakmice krenule su optužbe čelnih ljudi dvaju beogradskih klubova. Zvezda se žalila zbog poništenog gola, dok su iz Partizana izvlačili neke grijehe iz prošlosti i golove Zvezde koji su trebali biti poništeni.
 

Ovo je česta praksa nakon svakog derbija, bilo košarkaških Zvezde i Partizana ili onih nogometnih, a sada je prekipjelo predsjedniku Aleksandru Vučiću i odlučio je reagirati. Javio se iz New Yorka, sa sjednice Savjeta sigurnosti i počeo je prijetiti klubovima, odnosno, da će otkriti koliko im država daje novca. Koristio je dosta grube riječi.

 

“Oni državu koriste za pravdanje svojih poraza ili veličanje uspjeha. Po povratku u Beograd, kroz nekoliko dana, izaći ću s kompletnim ciframa, pa da narod vidi tko je čiji mezimac i koliki je Vučić peder“, poručio je Vučić, misleći na to što navijači Partizana govore da je Zvezda Vučićev projekt, a često mu s tribina skandiraju “Vučiću pederu”, a što se moglo čuti i na prošlom derbiju.

 

“Mnogima će biti neugodno. Objavit ću podatke zbog pravih navijača, a ne zbog političkih aktivista sa zapadne tribine. Da pravi navijači znaju što se događa i koliko smo novca dali.

 

"Neću više biti na ovom mjestu ako me netko demantira za jedan jedini dinar. A narod će reći."