Alma Ras, poznati bh. brend rublja i spavaćeg programa otvara butik u Cazinu

.
Za prvih 50 kupaca pripremili smo vrijedne poklone.

Sve ljubitelje finog donjeg rublja i spavaćeg programa obradovat će vijest da Alma Ras otvara vrata svoje poslovnice u Cazin City Centru, 15. decembra s početkom u 10h. Sve prisutne očekuje ugodno druženje uz zakusku i prigodni popusti, a za prvih 50 kupaca pripremili su vrijedne poklone.

 

U enterijer i sam koncept butika uloženo je mnogo vremena i maštovitosti, a koji će svaku kupovinu učiniti ugodnijom. Butik je koncipiran tako da je svaki proizvod dobio svoj zasluženi prostor, počevši od Alma Ras brenda za žene, Manners za muškarce, te linija AR Kids za one najmlađe.

 

U ovom butiku, kupci će moći pronaći aktuelnu kolekciju za ovu sezonu. Posvećenost detaljima, kvaliteti i udobnosti uz korištenje prirodnih materijala karakteristike su koje krase svaku Alma Ras i Manners kolekciju.

 

“Tkanine prolaze visok standard kvalitete, te smo posebno ponosni na materijale koje većinom koristimo u proizvodnji, a u pitanju su prirodni materijali, evropskog porijekla. Iskusno osoblje poznaje kompletan asortiman, odosno krojeve i materijale proizvoda brendova Alma Ras i Manners stoga će vam njihovi savjeti biti od značaja prilikom odabira”, istakla je Mervana Muhović, PR kompanije Alma Ras.

 

Kada je riječ o traženosti brendova Alma Ras i Manners samo ćemo reći da je ovo 23. Alma Ras butik u BiH. 

 

Inače, Alma Ras kompanija ove godine bilježi rekordan broj uposlenih od osnivanja s ukupno 1296 uposlenika.