Amar Majstorović već duži niz godina pravi pjesme i covere sve bolje i bolje

Amar
Pozdrav, ja sam Amar Majstorovic i rodjen sam 20.05.1998 god u Bihacu. Prije godinu dana sam se preselio u Sloveniji gdje trenutno zivim i radim. Bavim se muzikom , snimam covere i jako sam ponosan na svoj trud i uspjeh. Pored muzike, snimam i klipove za youtube kao sto su vlogovi, prankovi, story time, challenge.

Pjevanjem se bavim već dugi niz godina. Kao mali sam svirao gitaru i shvatio sam da je muzika ono sto me ispunjava i da će ona biti moja borba kroz život i trud da uspijem u tome.

Učestvovao sam na razna muzička takmičenja i želio sam dokazati ljudima, publici i ljudima koji me vole i prate da je muzika dio mene i da želim uspjeti u tome.


Još uvijek nemam svoj prvenac ali radim na tome da snimim svoju prvu pjesmu i obradujem svoju publiku koja me uvijek prati i koju uvijek iznenadim sa svojom novitetima.


Covere snimam uvijek i sam obrađujem spotove gdje sam jako ponosan na sebe i svoj rad.


Moji roditelji su moja najveća podrška od samog početka karijere gdje su uz mene bili u svakom trenutku. Proživljavali su sa mnom i uspone i padove i bili su moji oslonac za sve.
 

Image
Amar

Muzika će uvijek biti dio mene i naravno da ću se baviti.

Želim da budem još uspješniji kako na javnoj sceni tako i na you tube snimajući klipove za publiku koja me prati i voli.


Nemam zajedničkih pjesama ni sa jednim pjevačem nit planiram uskoro snimati.

Želim prvenstveno da snimim prvo svoj prvenac i svoje pjesme, a kad bih kasnije birao s kojim pjevačem da snimim duet to bi bio Dino Merlin. Iskreno, mislim da  bi bio hit jer i ja jako emotivno doživljavam pjesme kao Merlin i mislim kad bi se spojili da 'bi to bilo to'. 


Najdraži cover koji sam snimio je SEKO MOJA gdje je sestra bila dio spota, i cover EH, DA JE TUGA SNIJEG gdje mi je djevojka uljepšala cover.

Izjavio je Amar Majstorović za Cazin.net