Brutalan napad u Zadru: Američki vojnici pretučeni nakon što su "twerkali" u klubu

Dvojica tamnoputih vojnika američkih zračnih snaga brutalno su pretučena u subotu navečer u zadarskom noćnom klubu “Opera”, javlja Zadarski.hr

Vojnici koji su u Zadar došli na odmor iz Virginije i Georgije napadnuti su nakon “twerkanja” u klubu.

Napala ih je veća grupa muškaraca te su jedva izvukli živu glavu zbog čega su završili na hitnom prijemu Opće bolnice gdje im je zbog raskrvarenih glava, podljeva i zadobivenih udaraca pružena liječnička pomoć.

“Prošle noći smo doslovno doživjeli jedan od najgorih trenutaka ikad u životu. U klubu nas je napala grupa od osmorice do desetorice hrvatskih muškaraca. Nikad se u životu nisam osjećao tako bespomoćno. Izgledalo je kao da nas ne namjeravaju pustiti žive”, rekao je šokirani 24-godišnji vojnik, piše Zadarski.

Vojnik je svoje prvo takvo iskustvo podijelio na društvenim mrežama gdje je dobio podršku prijatelja iz svoje jedinice, te poznanika i prijatelja koje ima širom svijeta.

Za spomenuti portal su iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu “Opera” u zadarskim Jazinama, dogodio incident u kojem su pretučena dvojica američkih državljana od 25 i 24 godine.

Policija je prijavu dobila oko 3.20 sati, a napad se dogodio oko 3.10. U napadu je sudjelovalo više nepoznatih osoba koje su im nanijele lakše tjelesne povrede udarajući ih šakama i nogama u glavu.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta napadača i razlozima zašto su uopće napadnuti.