Apel za pomoć Hasanu iz Velike Kladuše- hitno mora na liječenje

.

Hasan Mujakić, koji živi u ulici Ibrahima Mržljaka 40, kuća preko ceste od srednje škole u Velikoj Kladuši ponovo treba pomoć dobrih ljudi.

Molimo sve dobre ljude koji su u prilici da navrate do Hasana lično ili zovu na broj mobitela 00387 62 623 392 da pomognu koliko ko može da se ovaj čovjek pošalje na liječenje.

“Već duži period borim se jakim bolovima u kičmi. Nakon dugih pretraga i snimaka u Bihaću, Tuzli, Zenici snimaka RNGL..CT..EMMNG- SPECIJALNA BOLNICA SV. KATARINA u Zagrebu dala je tačnu dijagnozu bolesti kičmenog živca i diska desnog kuka noge što je uzrok jakih bolova.

Zbog kašnjenja operacije ljekari su prije operacije predložili hitnu terapiju i ta se terapija inekcija putem zračenja mora odraditi tri puta da bi se otklonila otrovna tkiva koja oštećuju desni bubreg, jer onda bi se odradio operativni zahvat.

Prije terapije inekcije zračenja bilo bi rizično da bi bubreg uništili.

Jedna inekcija košta 2800 kuna odnosno 700 maraka plus nalazi i ljekarski pregled i pratnja pacijentom kao šta ima na uputama.

Tri terapije moram odraditi, već su zvali da se zakaže termin, ali na žalost nisam spreman jer nemam novac.

Ovom prilikom molim sve humane ljude da pomogonu, sve račune plaćene dijagnoze medicinske imaju i predračun jedne terapije.

Nezaposlen sam, živimo kao podstanari, teško bolesnu suprugu imam koja je dva puta operisala tumor na glavi i ostala slijepa.

Več četiri godine se brinem i sve domaćinske poslove radim.”- kaže Hasan.

Sve informacije možete dobiti na adresu; ======= Hasan Mujakić Ul. Ibrahima Mržljaka br. 40 Velika Kladuša. Tel; 00387 62 623 392 ======= Raiffesen banka Hasan Mujakić Za liječenje HASANA Br: 1613000071768512 ======= Uplata iz inostranstva Raiffeseb banka Za liječenje HASANA SWIFT CODE:: BA391613000071768512 ====== Bosna i Hercegovina

Molimo vas da podijelite ovu objavu da dođe do šta većeg broja ljudi da se pomogne Hasanu.