Apel za pomoć u liječenju Hasanu i njegovoj supruzi

,

Na adresu našeg portala stigla je molba da objavimo apel za pomoć u liječenju Hasana Mujakića iz Velike Kladuše. Prenosimo ga u cjelosti:

“Pored svih problema, posebno zdravstvenih kojim se borimo i pored dva operativna zahvata i pomislio sam biće bolje, ali na žalost kičma je svoje odradila i zadala velik bol koji svakodnevno trpim.

Pored velike terapije što zauzima desnu preponu i desnu nogu, posebno u noćnim i jutarnjim satima bolovi su nepodnošljivi. Pored toga i otežano disanje koje bez dva respiratora (pumpice), nemoguće je održat i koje se pomažu prilikom disanja.

Po uputi neurohirurga treba se hitno odratiti MAGNET KIČME u Kantonalnoj bolnici Bihać i što je cijena▶ 390 KM..

Dva respiratora su ▶326 KM što redovno moram koristit jer bi došlo do gušenja i prekida disanja. Na žalost zdravstveno osiguranje nemam. Pokušavao sam na razne načine, ali uzalud. Dragi moji nisam mogućan platit Magnetnu ▶390 Km, kao i kupit respiratore i terapije, bez dodatnih nalaza i troškova odlaska u bolnicu itd.

Pored toga imam suprugu koja je takodjer teški bolesnik. Slijepa je i ima tumor na glavi i šećerni je bolesnik.

Nezaposlen sam, a magnetnu imam zakazanu 28.06.2021. u Bihaću. Ovom prilikom molim ko može pomoći svaka vaša pomoć značila bi mnogo.

Za sve informacije možete se obratiti:

⏬⏬⏬⏬

Hasan Mujakic

Ul. Ibrahima Mržljaka br. 40 Velika Kladuša

Tel.00387 62 623 392 ========= Raiffesen banka

Hasan Mujakic

Za liječenje Hasana Br::1613000071768512 =========== uplata iz inostranstva Raiffesen banka

Za liječenje Hasana SWIFT CODE::RZBABA2S IBAN CODE:: BA391613000071768512 ========== Bosna i Hercegovina”