Aplikacija za podršku najmlijima iz dijaspore odsada dostupna i za pet gradova/ općina u USK

.

 

 

Koliko ste puta dosad poželjeli obradovati svoje najmilije za rođendan, svadbu, godišnjicu braka, Bajrame, praznike, neke posebne dane…? Onaj osjećaj kad najmilijima stigne torta za rođendan, večera za drage goste, majci baklava za Bajram, piće za mladence na svadbi… teško može išta zamijeniti. Posebno ljudima koji su daleko od svoje domovine i najmilijih u Bosni i Hercegovini.

Od sada rješenje za ove dileme imate putem mobilne aplikacije/ web stranice koja je počela sa radom i u pet općina Unsko-sanskog kantona (Bihać, Cazin, Bužim, Bosanska Krupa i Velika Kladuša).

 

Aplikacija je dostupna širom svijeta, a namijenjena je bh. dijaspori, našim ljudima koji žive van granica Bosne i Hercegovine i koji žele svojim najmilijima, zasad u ovih pet gradova/ općina kupiti namirnice, poslati tortu/kolače za rođendan, baklavu za Bajram, cvijeće za Osmi mart… kao i mnoge druge, redovne, svakodnevne potrepštine, od voća, povrća, mesnih proizvoda, do slanja novca i drugih stvari.

U našoj aplikaciji možete pogledati kategorije i detaljnije se upoznati o svim našim mogućnostima.

 

U čemu je razlika kod ove aplikacije i dosadašnjih?

U transparentnosti, odgovornosti, brzini usluge i povjerenju. Osoba koja je u inostranstvu i želi, recimo, svome najmilijem poslati tortu za rođendan, novac ili slično, to će moći uraditi lično za nekoliko minuta putem svoga mobilnog telefona. Time je narudžba izvršna i dolazi na kućnu adresu, u roku od 24 sata, bilo gdje i na bilo kojoj lokaciji u ovih pet gradova/ općina.

Naš cilj je da cijene koje se nalaze trenutno na našim prostorima budu trensparentne i takve dostupne osobama koje naručuju i plaćaju. Jedino što mobilna aplikacija naplaćuje je fiksna cijena za dostavu koju možete vidjeti na našoj web stranici www.Dijaspora112.com ili na Facebook-u.

Odsad će mnoge vaše želje postati bliže i lakše ostvarive. Već danas posjetite našu stranicu i obradujte svoje najmilije.