Arhitektonski ured u Bihaću zapošljava dvije osobe

PRIJAVE SU OTVORENE DO 25.12.2018. godine

Poznata arhitektonska kuća DAB ARCHITEKTUR iz Austrije zbog proširenja svog poslovanja na domaćem tržištu, preko kćerke kompanije u BiH upošljava 2 osobe isključivo za uslugu rada na projektima i to :

1.       Arhitekta, iskustvo na projektovanju i rješavanje idejnih rješenja, poznavanje softwera-poželjno poznavanje AutoCad, 3D Lumion, ili neki drugi vizualizacijski softwer-poželjno ali ne i obavezno, te poželjno  poznavanje Njemačkog jezika

2.       Tehničar iskustvo na iscrtavanju projekata, poznavanje softwera-poželjno poznavanje AutoCad, 3D Lumion, ili neki drugi vizualizacijski softwer-poželjno ali ne i obavezno, te poželjno  poznavanje Njemačkog jezika.

Oko samih uvjeta upošljavanja u ovisnosti o stručnoj spremi i podobnosti kandidata, bit će razgovarano na B2B sastanku između potencijalnih kandidata i vlasnika firme DAB ARHITEKTUR iz Austrije.

Skraćeni CV pošaljite na office@dab-architektur.at za gdin Bmst. Adis Duracak | Dab-architektur, najkasnije do 25.12.2018. godine.

Razgovori će se održati u četvrtak 27.12.2018. godine u 12.00h u prostorijama firme PELEX d.o.o. Bihać, Bosanskih šehida bb – Ceravačka brda Bihać.

Kontakt telefon u Bihaću: 060 344 4 519