PZ Aronija Tatarevich & Sons iz Cazina kompletan prihod od prodaje svojih proizvoda donira Ammaru i Davudu

PZ Aronija Tatarevich & Sons iz Cazina uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje blizanaca Ammara i Davuda Derviševića iz Bihaća.

Naime, porodica Tatarević će u petak i četvrtak (1. i 2.11.)  na Gradskom trgu u Bihaću prodavati fanastične Tatarevich & Sons proizvode od aronije. Kompletan prihod od dvodnevne zarade prodanih proizvoda donirat će za male dječake koje je zadesila teška životna sudbina.

Uključite se i vi u akciju te kupovinom proizvoda cazinske zadruge pomozite blizancima Dervišević da imaju normalno i sretno djetinjstvo. 

Do sada je održano nekoliko uspješnih kolačijada kako u Cazinu, tako i diljem kantona. Svi žele pomoći da mali blizanci dobiju priliku da žive, imaju normalno djetinjstvo i svojim roditeljima i svima nama budu veliki izvor sreće svakim svojim dahom i grčevitom borbom za život.

Još jedna u nizu akcija koja se planira u narednom periodu za Ammara i Davuda jeste humanitarni koncert u našem gradu, u restoranu "Halka". Ukoliko ste u mogućnosti, odvojite četvrtak, 1. novembar, od 19:00 sati svoje dragocjeno vrijeme i pridružite nam se na koncertu gdje će goste zabavljati Amir Tepić sa estradnim gostima.

Više informacija o teškoj životnoj sudbini ova dva nevina bića možete pročitati na linku u prilogu, gdje ćete također pronaći i brojeve računa na koja možete uplatiti onoliko koliko možete jer naše malo njima znači puno ==> Pomozimo porodici Dervišević iz Bihaća i njihovim hrabrim blizancima.