ASuBiH Lokalni tim Velika Kladuša organizuje drugu online aktivnost 'Operacija 104' #coronaedition

ASuBiH
Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okupljanje istih na prostoru BiH.

Druga, po redu, online aktivnost ASuBiH Lokalnog tima Velika Kladuša pod nazivom ' Operacija 104' #coronaedition. 

Asocijacija Srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, tačnije Lokalni tim Velika Kladuša organizuje drugu online aktivnost pod nazivom 'Operacija 104' #coronaedition, u ponedjeljak, 04.05., putem ZOOM platforme, sa početkom u 21:00 sat.

Odlučili su i ove godine ponoviti svoju aktivnost pod nazivom 'Operacija 104', ali ovaj put #coronaedition, i to online. Odradit će i online anketu, pomoću koje formiraju grupe i sastanke, koje se sastoje od četiri velikokladuška srednjoškolca. U cilju  je da se što više srednjoškolaca priključi i podrži njihovu aktivnost, iz koje, prvenstveno, izrasta prijateljstvo, a da ne spominjemo razbijanje predrasuda i stereotipa, koji se stvaraju među srednjoškolcima.

Putem Facebook stranice možete pronaći online anketu, a isto tako putem Instagram stranice (u opisu profila). Anketa se bazira na srednjoškolce u Velikoj Kladuši. Sastanak putem ZOOM platforme je 'naslijepo', odnosno grupe će biti formirane pomoću rezultata online ankete.