Babice otkrile najgore stvari koje muškarci rade dok žene rađaju

Boje se
POROĐAJ je stresan događaj za svakog roditelja i može nas natjerati da radimo čudne stvari. No način na koji neki očevi reagiraju dok njihove partnerice prolaze kroz porođaj može biti zbunjujuć, kažu dvije primalje koje su na TikToku podijelile neke od najgorih stvari kojima su svjedočile, a koje su budući očevi radili dok su čekali rođenje svojih beba.

Primalja Tylah prvo se prisjetila jednog oca koji je propustio rođenje djeteta jer je pokušavao kupiti parkirnu kartu. Njezina kolegica spomenula je da je jedan otac cijeli porođaj proveo na mobitelu. 

"Jedan je pitao hoće li strije nestati, dok je njegova partnerica još bila na stolu, a jednog je zanimalo hoće li se njezina vagina vratiti u normalu", rekle su.

Svoj video završile su pričom o muškarcu koji nije vidio svoje novorođenče jer je cijelo vrijeme bio s prijateljima u kafiću, dok je drugi odmah htio staviti bebi kapu na glavu.

Ljudi koji su pogledali snimku izrazili su suosjećanje s majkama.

"Kako neki muškarci nemaju empatije? Zbog toga ostajem sama zauvijek", rekla je jedna.

"Prekinula bih s njim tijekom trudova da se tako ponaša", tvrdi druga.

Brojne žene podijelile su i vlastite uspomene na porođaj.

"Ja sam imala trudove, a njegova majka me pitala kako je ON", "Moj se žalio da je stolica neudobna i da ne može spavati", komentirale su dvije žene.