Barcelona i Inter planiraju zajedno dovesti Lionela Messija

messi
Američki Inter Miami i katalonski gigant Barcelona udružili su snage u neočekivanoj suradnji kako bi zajedničkim snagama spriječili odlazak Lionela Messija u saudijski Al Hilal.

 

Sljedeća destinacija najboljeg igrača svih vremena predmet je nagađanja mnogih svjetskih medija, ali samo je jedno sigurno, a to je da će napustiti PSG kao slobodan agent na koncu juna.

Američki mediji objavili su kako gradski rival Ronaldovog Al Nassra, Al Hilal, želi Messija i već mu je poslao nemoralnu ponudu kako bi ga doveo, a sad doznaju kako ta ponuda još stoji, međutim pojavila se konkurencija za njegov potpis.

Messijeva matična Barcelona i Inter Miami koji je u vlasništvu Davida Beckhama, odlučili su se udružiti kako bi zaustavili Argentinčev odlazak u “nogometno čistilište“.

Njihovo partnerstvo ima za cilj, dakle, zaustaviti Messijev odlazak u Saudijsku Arabiju, a plan je sljedeći – Inter Miami će potpisati argentinskog čarobnjaka i potom ga odmah posuditi Barceloni kako bi mogao još jednu godinu odigrati u klubu svog djetinjstva.

Zatim, bi se taman uoči Svjetskog prvenstva 2024. godine u SAD-u trebao preseliti preko Bare i zaigrati u MLS-u. Ovaj posao ima dvojne benefite, Barceloni bi omogućio zaobilaženje strogih financijskih restrikcija u La Ligi, a Inter Miamiju bi dali savršenu platformu za dolazak jedne od najvećih zvijezda u američki nogomet.